7 August 2018

Kahayang aing

Kahayang aing hirup rukun
hirup damai jeung repeh-rapih

Kahayang aing boga babaturan
anu aya dina bagja jeung kasusah

Kahayang aing hirup teh
bisa mangpaat

Kahayang aing blog ieu rame
hahaha

Kahayang aing boga awewe
anu sholeh

Jeung, kahayang aing
eweuh nu ngarana males

kahayang aing,
LOBA hahaha

Yogya 9:35am

2 comments: